ePoint Club - Kaabo&Zero Riders Bulgaria

                                                                                                                                             

 

 

 

 

  

Една от целите на ePoint е изграждане и поддържане на дългосрочни отношения с нашите клиенти.

Малка стъпка в тази посока е нашият ePoint Club и Kaabo&Zero Riders Bulgraria, формирани от хора споделящи общи интереси и фенове на скутерите Kaabo & Zero.

ePoint Club

Ние споделяме идеята за екологичен начин на придвижване в градска среда и опазването чистотата на въздуха. Всеки един от нас се е сблъсквал и с проблемите при придвижване в градска среда - задръствания, загуба на време, разходи за транспорт, паркиране и т.н. Всеки един от нас осъзнава ползите от използването на електрическите скутери, като алтернативен начин на придвижване.

ePoint Club Card

Нашите клиенти получават клубна карта, която дава отстъпки от:

  • последващи покупки на електрически скутери от ePoint;
  • аксесоари;
  • резервни части;
  • допълнителен сервизен пакет " Грижа за моя скутер" 
  • извънгаранционен ремонт;

Научи повече ТУК.

Kaabo&Zero Riders Bulgaria

Ние сме фенове и се придвижваме с качествените, мощните и надежни скутери на Kaabo и Zero. Ние сме общество и приятели, които често се събираме и караме заедно. Помагаме си и споделяме емоцията от карането на електрическите скутери на Kaabo и Zero. Последвай ни и ти, и стани част от нашата общност!

ePoint 

Your e-mobility

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за обработване и защита на лични данни и нашата Политика за използване на бисквитки.