I-WALK Technology Co., Ltd., е глобална високотехнологична компания и един от водещите производители на електрически скутери в света.

Всички процеси от дизайн, проучвания, разработки, производство и продажби до сервизната дейност, се извършват от компанията.

I-WALK произвежда висококачествени, надежни, безопасни и интелигентни електрически скутери. Благодарение на непрекъснатите иновации и усъвършенстване на продуктите си, I-WALK предоставя качествени и "умни" продукти използващи апликации, в над 60 държави по света.

Urban 2  |  Pro Robot  |  ПРОДУКТИ

 

Urban 2

Лесно и бързо сгъване
само с две движения!

 

 

Бърза смяна на батерията, само за 3 сек.!

i-Walk апликация за да получавате информация по всяко време ! Слушай музика от твоя Urban 2, благодарение на вградената тонколонка и Bluetooth връзка.

 

4 - USB порт за зареждане на Вашия мобилен телефон!

 

Pro Robot

По-голямо удобство при управление и стабилност, благодарение на телескопична стойка!

 

 

Два електрически мотора по 350W и 6.4 Ah LG Li-ion батерия, които позволяват да изминете до 35 км.!

 

Мобилна апликация и Bluetooth, за да можете да отключвате/заключвате своя скутер, да следите скорост, изминато разстояние, батерия и др.!

 

Предни и задни LED светлини за вашата сигурност и удобство!

Всички продукти на i-Walk можете да намерите в представителния магазин на фирма Смарт Електрик Пойнт, бул.Св.Климент Охридски 39А, или в електронния ни магазин на адрес : www.e-point.bg

МОДЕЛИ СКУТЕРИ i-WALK

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за обработване и защита на лични данни и нашата Политика за използване на бисквитки.