INMOTION е глобална високотехнологична компания, специализирана в разработването и производството на електрически превозни средства, предназначени за личен транспорт.

Фирмата е фокусирана в създаването на леки, екологични, преносими и удобни средства за транспорт чрез непрекъснати технологични иновации и комбинация от интелигентни роботи.

Глобалната дейност на INMOTION покрива Европа, Северна и Южна Америка, и Азия, като нейните революционни продукти и решения се предлагат в над 50 страни и са обект на висока оценка в световен мащаб от страна на политици, известни личности, поп-изпълнители и любители на спортни автомобили.

L8F |  P1F  V5F  |  ПРОДУКТИ

Смарт Електрик Пойнт ООД е ексклузивен вносител и диструбутор на марката Inmotion за България.

 
L8F


Креативен и ефективен дизайн,
както за бързо сгъване на тротинетката,
така и за да ви забелязват.


 

 


Оборудван е с мотор от 250W номинална мощност и LG Li-ion 36V/8.7Ah батерия за да изминете до 35км.!

 

P1F


Иновативен дизайн, позволяващ не само лесно и бързото му сгъване , но и каращ другите да ви забелязват!

 

 

Оборудван е с мотор от 250W номинална мощност и LG Li-ion 36V/8.7Ah батерия, които позволяват да изминете до 35 км.!

 

Bluetooth свързаност и мобилната апликация на Inmotion. Разполага с USB порт, за да зареждате своя телефон, докато да слушате музика или използвате GPS навигация!

 

 

V5F

Самобалансиращ се скутер с едно колело, лесен и удобен за използване и пренасяне!

 

В тънкото тяло се крие достатъчно мощен 550W мотор и LG Li-ion 36V/4.4 Ah батерия, които позволяват да изминете до 35 км. и да преодолявате наклони до 18°!

 

Всички продукти на Inmotion можете да намерите в представителния магазин на фирма Смарт Електрик Пойнт, бул.Св.Климент Охридски 39А, или в електронния ни магазин на адрес : www.e-point.bg

МОДЕЛИ СКУТЕРИ INMOTION

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за обработване и защита на лични данни и нашата Политика за използване на бисквитки.