Ningbo Kaabo Technology Co, Ltd. е технологична компания създадена през 2013г, фокусирана върху разработването и производството на висок клас електрически тротинетки


През последните седем години компанията успешно е наложила в световен мащаб своите продукти под бранда  - Kaabo и е сред ТОП 5 на компаниите в света, произвеждащи висок клас качествени и инoвативни електрически скутери. Това, което отличава Kaabo от своите конкуренти е продуктовото многообразие, високото качество и неперкъснатите иновации. Съществено различие също така е, че компанията сама произвежда своите модели, които са защитени с над 20 национални патента. Концепцията на компанията е за безопасно, удобно, екологично и модерно придвижване в градска среда. 

Моделите на Kaabo се продават в Европа , Америка и Азия, в над 30 държави в света и са символ на качество, надеждност, мощност и комфорт. 

Kaabo скутерите ще ви отведат там, където другите скутери не могат!

 

Skywalker 8H   |   Skywalker 10H   |   Skywalker 10S   |  Skywalker 10S+   |   Mantis Single  |   Mantis Dual    |   Wolf Warrior 11  

 

Смарт Електрик Пойнт ООД е ексклузивен дистрибутор за България на всички модели сутери на Kaabo. 

Ако желаете да станете наш дистрибутор и да предлагате едни от най-качествените и стойностни електрически скутери в света, можете да ни пишете ТУК.

Wolf Warrior 11

Wolf Warrior 11 - Мощност, комфорт и адреналин!

Wolf Warrior 11 е най-мощният електрически скутер от серията на Kaabo, с два мотора с номинална мощност от по 1 200W (3 800W пикова мощност) и изключително мощна Li-ion батерия от 60V/25 Ah! С този скутер можете да изменете до 100 км

Скутерът е оборудван с предно двойно хидравлично и задно пружинно окачване, 11" пневматични гуми, двойни дискови хидравлични спирачки и електрически спирачки с EABS функция и регенерация.

Имате възможност да избирате дали да работи с един или два мотора, както и да избирате между два режима на движение - економичен (Eco) или турбо (Turbo). Характеристиките на скутерът позволяват да бъде използван за екстремни терени и придвижване (Off-road).

Mantis Dual

Mantis Dual - Мощност и комфорт!

Mantis Dual е мощен електрически скутер с два мотора от по 1000W и LG Li-ion батерия от 60V/24.5Аh, което позволява да изминете до 110 км. Този модел е чудесен избор за хора, които изминават ежедневно по-големи разстояния, търсещи комфорт и независимост. 

Скутерът е оборудван с предни и задни амортисьори, уникално окачване и сглобка, електрически EABS спирачки с регенерация и хидравлични дискови спирачки.

Скутерът е оборудван с LCD дисплей и контролер на Minimotors, чрез който променяте и следите - режим на движение, максимална скорост, светлини, мощност, текуща скорост, изминати километри, ниво на батерията и много други.

Чрез бутон Eco/Turbo вие определяте, с каква мощност ще работи скутера. Eco режим е подходящ за използване в градска среда и равни терени - скутерът работи на по-малка мощност и пести батерия, което увеличава неговия пробег. Turbo режим е подходящ при движение по стръмни участъци или Off-road терени.

Чрез бутон Single/Dual вие решавате, дали скутерът да използва единия или двата мотора едновременно. Ако искате да разгърнете целия потенциал на този по-малък "звяр", то трябва да използвате едновременно режимите Turbo и Dual.

Mantis Dual е разполага с два порта за бързо зареждане на батерията и закрепващ механизъм при сгънато положение на кормилната рамка.

Mantis Single

Mantis Single - Комфорт и многофункционалност!

Mantis Single е електрически скутер с един двигател от 800W и Li-ion батерия 48V/13Аh, което позволява да изминете пробег до 55 км. Сравнително лек, с уникално предно и задно окачване за максимален комфорт при движение.Този модел е чудесен избор за хора, които търсят лек скутер с голям пробег и комфортно возене. Скутерът е оборудван с предни и задни 10" въздушни гуми, електрическа, предна и задна дискови спирачки, LED светлини и интелигентен LCD дисплей.

Сравнително лек, с уникално предно C- окачване и задно,  за максимален комфорт при движение.

Mantis Single разполага с механизъм за заключване на кормилната рамка към основата, което позволява удобното му пренасяне с една ръка.

Skywalker 10S+

Skywalker 10S+ Мощен скутер с два мотора!

Skywalker 10S+ е мощен електрически скутер с два двигателя от по 800W (1600W обща мощност) и батерия Li-ion 48V/23.4Аh, което позволява да изминете пробег до 80 км. Този модел е чудесен избор за хора, които изминават ежедневно по-големи разстояния и търсят комфорт и практичност.

Имате възможност да избирате дали да работи с един или два мотора, както и да избирате между два режима на движение - економичен (Eco) или турбо (Turbo). Характеристиките на скутерът позволяват да бъде използван за екстремни терени и придвижване (Off-road).

Скутерът е оборудван с предни и задни 10" въздушни гуми, предно и задно хидравлично окачване, хидравлични дискови спирачки. Skywalker 10S+ разполага с два порта за по-бързо зареждане на батерията и патентована технология за сгъването. Оборудван е с предни странични и задни LED светлини и интелигентен LCD дисплей.

Skywalker 10S

Skywalker 10S - Мощност и дълъг пробег!

Skywalker 10S разполага с два варианта на батерия и мотор, съответно 800W или 1200W и мощна Li-ion батерия от 48V/21Ah или 60V/26Ah. С този скутер можете да изменете разстояние до 100 км.  Този модел е чудесен избор за хора изминаващи ежедневно по-големи разстояния, търсещи по-голяма независимост при придвижване в градска среда и максимален комфорт при каране. Този модел има 2 порта за зареждане с цел по-бързо зареждане. Батерията на този модел има уникалнo разпределение и подредба на клетките тип "медена пита" за по-голяма ефективност и дълъг живот.

Скутерът е оборудван с предно и задно двойно хидравлично окачване, 10" пневматични гуми, двойни дискови хидравлични спирачки, широка основа и много качествена изработка и материали.

Skywalker 10H

Skywalker 10H - Надежден скутер за дълъг пробег!

Skywalker 10H е оборудван с двигател от 400W и батерия Li-ion 36V/21Аh, което позволява да изминете до 70 км пробег. Този модел е чудесен избор за хора, които изминават ежедневно по-големи разстояния и търсят комфорт и практичност. Ето защо скутерът е оборудван с 10" предни и задни въздушни гуми, вградени предни амортисьори и двойно задно хидравлично окачване, електрическа, предна и задна дискови хидравлични спирачки, предни странични и задни LED светлини, интелигентен LCD дисплей.

Skywalker 8H

Skywalker 8H - Практичен и многофункционален скутер!

Skywalker 8H е лек електрически скутер с двигател от 500W и Li-ion батерия от 48V/13Аh, което позволява да изминете до 50 км пробег. Този модел е чудесен избор за бързо и лесно придвижване в градската среда, както самостоятелно с него, така и в съчетание с градски транспорт. Скутерът е оборудван с въздушни гуми, вградени предни амортисьори и двойно задно хидравлично окачване, електрическа и барабанна спирачка. 

Всички продукти на Kaabo можете да намерите в представителния магазин на фирма Смарт Електрик Пойнт, бул.Св.Климент Охридски 39А, или в електронния ни магазин на адрес : www.e-point.bg

Смарт Електрик Пойнт ООД е ексклузивен вносител и диструбутор на марката KAABO за България.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за обработване и защита на лични данни и нашата Политика за използване на бисквитки.