Ningbo Kaabo Technology Co, Ltd. е технологична компания създадена през 2013г, фокусирана върху разработването и производството на висок клас електрически тротинетки


През последните седем години компанията успешно е наложила в световен мащаб своите продукти под бранда  - Kaabo и е сред ТОП 5 на компаниите в света, произвеждащи висок клас качествени и инoвативни електрически скутери. Това, което отличава Kaabo от своите конкуренти е продуктовото многообразие, високото качество и неперкъснатите иновации. Съществено различие също така е, че компанията сама произвежда своите модели, които са защитени с над 20 национални патента. Концепцията на компанията е за безопасно, удобно, екологично и модерно придвижване в градска среда. 

Моделите на Kaabo се продават в Европа , Америка и Азия, в над 30 държави в света и са символ на качество, надеждност, мощност и комфорт. 

Kaabo скутерите ще ви отведат там, където другите скутери не могат!

 

Skywalker 8H   |   Skywalker 10H   |   Skywalker 10S   |  Skywalker 10S+   |   Mantis Single  | Mantis Single 1500W |   Mantis Dual    |   Wolf Warrior 11  

 

Смарт Електрик Пойнт ООД е ексклузивен дистрибутор за България на всички модели сутери на Kaabo. 

Ако желаете да станете наш дистрибутор и да предлагате едни от най-качествените и стойностни електрически скутери в света, можете да ни пишете ТУК.

Wolf Warrior 11

Wolf Warrior 11 - Мощност, комфорт и адреналин!

Wolf Warrior 11 е най-мощният електрически скутер от серията на Kaabo, с два мотора с номинална мощност от по 1 200W (3 800W пикова мощност) и изключително мощна Li-ion батерия от 60V/25 Ah или LG 60V/35 Ah! С този скутер можете да изменете до 100/150 км. в зависимост от батерията. Скутерът е оборудван с LCD дисплей и контролер на Minimotors, Key Ignition, мощни предни фарове и електрически клаксон.

Скутерът е оборудван с предно двойно хидравлично и задно пружинно окачване, 11х3.5" пневматични гуми, двойни дискови хидравлични спирачки и електрически спирачки с EABS функция и регенерация. Разполага с два порта за по-бързо зареждане на батерията. 

Имате възможност да избирате дали да работи с един или два мотора, както и да избирате между два режима на движение - економичен (Eco) или турбо (Turbo). Характеристиките на скутерът позволяват да бъде използван за екстремни терени и придвижване (Off-road).

Mantis Dual

Mantis Dual - Мощност и комфорт!

Mantis Dual е мощен електрически скутер с два мотора от по 1000W номинална мощност (над 4000W пикова) и LG Li-ion батерия от 60V/24.5Аh, което позволява да изминете до 110 км. Скутерът е оборудван с LCD дисплей и контролер на Minimotors, Key Ignition. Този модел е чудесен избор за хора, които изминават ежедневно по-големи разстояния, търсещи комфорт и независимост. 

Скутерът е оборудван с предни и задни амортисьори, уникално 5 степенно регулируемо С-окачване, електрически EABS спирачки с регенерация и хидравлични дискови спирачки, широки пневматични 10х3" гуми

Скутерът е оборудван с LCD дисплей и контролер на Minimotors, чрез който променяте и следите - режим на движение, максимална скорост, светлини, мощност, текуща скорост, изминати километри, ниво на батерията и много други.

Чрез бутон Eco/Turbo вие определяте, с каква мощност ще работи скутера. Eco режим е подходящ за използване в градска среда и равни терени - скутерът работи на по-малка мощност и пести батерия, което увеличава неговия пробег. Turbo режим е подходящ при движение по стръмни участъци или Off-road терени.

Чрез бутон Single/Dual вие решавате, дали скутерът да използва единия или двата мотора едновременно. Ако искате да разгърнете целия потенциал на този по-малък "звяр", то трябва да използвате едновременно режимите Turbo и Dual.

Mantis Dual е разполага с един порт за зареждане на батерията и закрепващ механизъм при сгънато положение на кормилната рамка.

Mantis Single

Mantis Single - Комфорт и многофункционалност!

Mantis Single е електрически скутер с един двигател от 800W номинална мощност (1600W пикова) и Li-ion батерия 48V/18Аh, което позволява да изминете пробег до 70 км. Сравнително лек, с уникално предно и задно окачване за максимален комфорт при движение.Този модел е чудесен избор за хора, които търсят лек скутер с голям пробег и комфортно возене. Скутерът е оборудван с предни и задни 10 x 3" въздушни гуми, електрическа, предна и задна хидравлични дискови спирачки, LED светлини, Key Ignition и интелигентен LCD дисплей.

Сравнително лек, с уникално предно и задно C - окачване ,  с 5 степенна регулация, което Ви дава максимален комфорт при движение.

Mantis Single разполага с механизъм за заключване на кормилната рамка към основата, което позволява удобното му пренасяне с една ръка.

Skywalker 10S+

Skywalker 10S+ Мощен скутер с два мотора!

Skywalker 10S+ е мощен електрически скутер с два двигателя от по 800W номинална мощност ( 3200W обща пикова мощност) и батерия Li-ion 48V/23.4Аh, което позволява да изминете пробег до 80 км. Този модел е чудесен избор за хора, които изминават ежедневно по-големи разстояния и търсят комфорт и практичност.

Имате възможност да избирате дали да работи с един или два мотора, както и да избирате между два режима на движение - економичен (Eco) или турбо (Turbo). Характеристиките на скутерът позволяват да бъде използван за екстремни терени и придвижване (Off-road).

Скутерът е оборудван с предни и задни 10х2.5" въздушни гуми, двойно предно и задно окачване, хидравлични дискови спирачки. Skywalker 10S+ разполага с два порта за по-бързо зареждане на батерията и патентована технология за сгъването. Оборудван е с предни странични и задни LED светлини, интелигентен LCD дисплей, Key Ignition, електрически клаксон. 

Skywalker 10S

Skywalker 10S - Мощност и дълъг пробег!

Skywalker 10S разполага с два варианта на батерия и мотор, съответно с номинална 800W (1600W пикова или с номинална1200W (2400W пикова)и мощна Li-ion батерия от 48V/21Ah или 60V/26Ah. С този скутер можете да изменете разстояние до 100 км.  Този модел е чудесен избор за хора изминаващи ежедневно по-големи разстояния, търсещи по-голяма независимост при придвижване в градска среда и максимален комфорт при каране. Този модел има 2 порта за зареждане с цел по-бързо зареждане. Батерията на този модел има уникалнo разпределение и подредба на клетките тип "медена пита" за по-голяма ефективност и дълъг живот.

Скутерът е оборудван с предно и задно двойно окачване, 10х2.5" пневматични гуми, двойни дискови хидравлични спирачки, Key Ignition, преден фар и електрически клаксон, широка основа и много качествена изработка и материали.

Skywalker 10H

Skywalker 10H - Надежден скутер за дълъг пробег!

Skywalker 10H е оборудван с двигател от 400W номинална мощност (800W  пикова) и батерия Li-ion 36V/21Аh, което позволява да изминете до 70 км пробег. Този модел е чудесен избор за хора, които изминават ежедневно по-големи разстояния и търсят комфорт и практичност. Ето защо скутерът е оборудван с 10х2.25" предни и задни въздушни гуми, двойно предно и задно окачване, електрическа, предна и задна хидравлични дискови спирачки, предни странични и задни LED светлини, интелигентен LCD дисплей, Key Ignition и електрически клаксон. 

Skywalker 8H

Skywalker 8H - Практичен и многофункционален скутер!

Skywalker 8H е лек електрически скутер с двигател от 500W номинлана мощност (1000W пикова) и Li-ion батерия от 48V/13Аh, което позволява да изминете до 50 км пробег. Този модел е чудесен избор за бързо и лесно придвижване в градската среда, както самостоятелно с него, така и в съчетание с градски транспорт. Скутерът е оборудван с 8х2 " предна въздушна гума и твърда задна, двойни предни и задни амортисьори, електрическа и барабанна спирачка, Key Ignition, преден фар и електрически клаксон

Всички продукти на Kaabo можете да намерите в представителния магазин на фирма Смарт Електрик Пойнт, бул.Св.Климент Охридски 39А, или в електронния ни магазин на адрес : www.e-point.bg

Смарт Електрик Пойнт ООД е ексклузивен вносител и диструбутор на марката KAABO за България.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за обработване и защита на лични данни и нашата Политика за използване на бисквитки.