ОУ КАМПАНИЯ _01.10.2020_18.12.2020

МЕСЕЦИTE НА WOLF WARRIOR & MANTIS В E-POINT С ТОМБОЛА И НАГРАДИ  

УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА

I. Организатор на промоцията - Смарт Електрик Пойнт ООД, дружество регистрирано по Търговския закон на Република България, с ЕИК 205342757, представлявано от Ивайло Милчев и адрес на управление: гр. София, ул. Пирин 44, вх. Б, имейл адрес: shop@e-piont.bg; телефони: +359 2 444 55 60; +359 883 44 55 65.

II. Период на промоционалната кампания : 01.10 - 18.12.2020г. (включително) или до изчерпване на количествата.

III. Модели тротинетки участващи в прмоционалната кампания: WOLF WARRIOR 11 и всички модели на MANTIS. 

IV. Период за участие в томболата - 01.10 до 18.12.2020г. (включително).

V. Условия за участие в томболата.

     1. Смарт Електрик Пойнт ООД, предоставя възможност на всеки един клиент закупил електрическа тротинетка от e-Point, в периода 01.10 - 18.12.20г. (включително), да участва в томбола с много награди   изброени в т.V, т.2 по-долу.

      2. Наградите в томболата: 

 •  Голямата награда: Eлектрически скутер Mantis Single 1500W, батерия LG Li-ion 18.2Ah;
 •  Втора награда: Дрон DJI Mavic Mini Combo Set, с допълнителни батерии и аксесоари;
 •  Трета награда: Smart каска Livall BH51M;
 •  Четвърта награда: LED фар Magicshine Alty 1500 lum
 •  Пета награда: LED фар Magicshine Alty 800 lum
 •  10 ваучера даващи допълнителна отстъпка от 5% при последващи покупки от e-Point, независимо от намаленията на продукта, в случай на промоционална кампания;

Виж наградите тук!

VI.  Право на участие в томболата има всеки един клиент, навършил 16г. възраст и закупил електрически скутер от e-Point, без аначение от начина на покупка - от шоурума, онлайн или начин на плащане. 

VII. Механизъм на томболата.

 1. Всеки клиент закупил модел електрически скутер посочен в т. III и в периода на кампанията посочен в т. IV по-горе,  ще получи талон за участие в томболата.
 2. В талонът за участие се попълват: трите имена на клиента, ЕГН, телефон за контакт, имейл, закупен модел, дата на закупуване.
 3. На всеки талон се поставя печат на Смарт Електрик Пойнт ООД, след което се пуска в определената за целта кутия поставена в шоурума на адрес: гр. София, бул. Св. Климент Охридски 39А.
 4. За клиенти закупили своя скутер онлайн и нямали възможност да попълнят лично своя талон, представител на Смарт Електрик Пойнт ООД ще го пъплни и пусне в кутията за участие.
 5. Тегленето на томболата ще бъде на 19.12.20г. (събота) от 12.00ч. и ще се проведе в магазин ePoint - гр. София, бул. Св. Климент Охридски 39А, в присъствието на управителя на дружеството и минимум двама от участниците в томболата. В случай на липса на свидетели при изтегляне на печелившите, управителят на Смарт Електрик Пойнт ООД ще изтегли печелившите участници в томболата, за което ще бъде съставен констативен проткол и същият ще бъде поставен в магазина на видно място, на адрес: гр. София, бул. Св. Климент Охридски 39А.
 6. В 3 (три) дневен срок от провеждането на томболата и изтеглянето на печелившите, Смарт Електрик Пойнт ООД ще се свърже с всеки един от печелившите. Организаторът не томболата не носи отговорност при посочен неверен или непълен телефонен номер от участника в томболата. В такъв случай, и при непотърсена награда в рамките на 14 дни от провеждането на томболата, за печеливш ще бъде определен друг/други участници след повторно теглене. 

VIII. Смарт Електрик Пойнт ООД, запазва своето право на промяна в отстъпките и цените, участващите модели и промоционалния период на кампанията. 

Смарт Електрик Пойнт ООД

30.09.2020г.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за обработване и защита на лични данни и нашата Политика за използване на бисквитки.