• Начало
  • ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ТОМБОЛА_М.СЕПТЕМВРИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ТОМБОЛА_М.СЕПТЕМВРИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯ " СЕДМИЦИ НА KAABO В E-POINT"

I. Организатор на кампанията: Смарт Електрик Пойнт ООД, дружество регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК 205342757 и адрес: гр. София, ул. Пирин 44.

II. Период на кампанията:  от 01.07 до 31.08.2022г.

III. Описание на кампанията:

Всеки един клиент капарирал/закупил електрическа тротинетка Kaabo, без значение на модела и в периода на кампанията по т. II, ще може да се възползва от промоционалните цени на моделите и да участва в томбола за една от големите ни награди  - 1бр. Mantis King GT и 1бр. Wolf X GT. След покупка/капариране на даден модел, клиентите ще бъдат регистрирани в системата на E-Point и ще получат талон за участие в томболата. Талонът за участие включва три имена на клиента, адрес, дата на покупка/капариране, избран модел, подпис на клиента и печат на дружеството. Талоните се пускат в запечатана кутия, която ще бъде отворена на датата на теглене на томболата. 

IV. Право на участие: Имат всички клиенти над 18год., закупили/предплатили ел. тротинетка на 100% преди датата на теглене на томболата посочена в т. V и спярмо общите условия на кампанията. 

V. Теглене на томболата: 26.09.22 (понеделник) в 14.00ч, което ще излъчи наживо в страницата на E-Point Bulgaria в Facebook - https://www.facebook.com/epointbulgaria/

VI. Механизъм и условия на кампанията.

За да се възползвате от промоционалните цени и участие в томболата, е необходимо да направите следното:

  • Да направите поръчка през сайта и заплатите в пълен размер (на100%) промоционалната цена на избрания от Вас модел в периода посочен в т.II.
  • Ако желаете да заплатите авансово половината (50%) от промоционалната цена на избрания от Вас модел, е необходимо да се свържете с нас на 0883 44 55 65 или ни пишете на shop@e-point.bg. 

VII. Валидност на промоцията: В оказания в т. II срок или до изчерпване на количествата.

VIII. Право на отказ : Имат всички клиенти заплатили изцяло (на 100%) или частично (на 50%) авансовата сума. 

Смарт Електрик Пойнт ООД си запазва правото да задържи 25% от внесения депозит, като неустойка, в случай на последващ отказ от страна на клиента за покупка на предплатения от него модел. 

Останалата сума ще бъде възстановена на клиента в срок до 5 (пет) работни дни, в зависимост от начина, по който е направено плащането (в брой или по сметка).

Клиенти, отказали се от покупка на избран от тях модел, независимо от платения от тях депозит (на 50 или 100%) губят правото на участие и ще бъдата изключени от томболата за големите награди. 

IX. Начини на плащане: Продукти при условията на тази промоция могат да бъдат заплатени по следните начини:

     - по банков път: Смарт Електрик Пойнт ООД; IBAN:BG51UNCR70001523415871 ;SWIFT: UNCRBGSF

Основание на плащане: Авансово плащане (100%) на електрически скутер (посочва се модела) или Авансово плащане (50%) на електрически скутер (посочва се модела).

     - в брой или с карта в шоурума на дружеството на адрес: гр. София, бул. Св. Климент Охридски 39А. 

     - на лизинг през TBI, ДСК, УниКредит. Научи за условията тук.

X. Важни уточнения:

* В случай, че даден клиент ползва корпоративна отстъпка, предоставена на база одобрена оферта между Смарт Електрик Пойнт ООД и съответното дружество, отстъпките по двете оферти не се кумулират, като клиента получава по-голямата отстъпка от двете.  

** Смарт Електрик Пойнт ООД не носи отговорност в случай на забавяне на доставката, с оглед на ситуациите с COVID-19 и международните доставки.

XI. Смарт Електрик Пойнт ООД си запазва правото на промени в цените.

Смарт Електрик Пойнт ООД

30.06.2022г.

Сравнение на продукти