PRE-ORDER CAMPAIGN JULY&AUGUST

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА PRE-ORDER КАМПАНИЯ_ДОСТАВКА 05.09_15.09.23

I. Организатор на кампанията: Смарт Електрик Пойнт ООД, дружество регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК 205342757 и адрес: гр. София, ул. Пирин 44.

II. Период на кампанията:  от 14.07 до 31.08.2023г. или до изчерпване на количествата.

III. Модели участващи в кампанията: Новият Wolf King GTR, Mantis GT, Wolf X 21Ah,  Mantis Dual Plus, Mantis 8 и други неналични модели към момента. 

IV. Период за доставка* 05.09 - 15.09.23г. 

* Смарт Електрик Пойнт ООД не носи отговорност, в случай на забавяне на доставката спрямо периода посочен в т.IV.

За да се възползвате от промоционалната отстъпка в цената, е необходимо да направите следното:

  • Да направите поръчка през сайта и заплатите в пълен размер (на100%) промоционалната цена на избрания от Вас модел в периода посочен в т.II.
  • Ако желаете да заплатите авансово половината (50%) от промоционалната цена на избрания от Вас модел, е необходимо да се свържете с нас на 0883 44 55 65 или ни пишете на [email protected]

VI. Валидност на промоцията: Промоцията е валидна само за неналични модели, отбелязани с Pre-Order и предлагани от Смарт Електрик Пойнт ООД (ексклузивен дистрибутор на Kaabo за България), поръчани и предплатени по оказаните в т. V начини. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

VII. Право на отказ : Имат всички клиенти заплатили изцяло (на 100%) или частично (на 50%) авансовата сума.

Смарт Електрик Пойнт ООД си запазва правото да задържи 25% от внесения депозит, като неустойка, в случай на последващ отказ от страна на клиента за покупка на предплатения от него модел. 

Останалата сума ще бъде възстановена на клиента в срок до 5 (пет) работни дни, в зависимост от начина, по който е направено плащането (в брой или по сметка).

VIII. Начини на плащане: Продукти при условията на тази промоция могат да бъдат заплатени по следните начини:

     - по банков път: Смарт Електрик Пойнт ООД; IBAN:BG51UNCR70001523415871 ;SWIFT: UNCRBGSF

Основание на плащане: Авансово плащане (100%) на електрически скутер (посочва се модела) или Авансово плащане (50%) на електрически скутер (посочва се модела).

     - в брой или с карта в шоурума на дружеството на адрес: гр. София, бул. Св. Климент Охридски 39А. 

     - на лизинг през ДСК, TBI, УниКредит. Научи за условията тук.

IX. Важни уточнения:

* В случай, че даден клиент ползва корпоративна отстъпка, предоставена на база одобрена оферта между Смарт Електрик Пойнт ООД и съответното дружество, отстъпките по двете оферти не се кумулират, като клиента получава по-голямата отстъпка от двете.  

** В случай на активна кампания с 0% лихва, ако даден клиент желае покупка на модел на Pre-Order с 0% лихва, то същия може да закупи модела с 0% лихва, но на стандартна (не промоционална) цена. 

X. Смарт Електрик Пойнт ООД си запазва правото на промени в цените.

Смарт Електрик Пойнт ООД

14.07.2023г.

Сравнение на продукти