Защо да изберете нас?

1. Ние знаем, че всеки един от Вас се ръководи от различни нужди и предпочитания, при избора си и решението за използването на електрически скутери!

Ето защо предлагаме на нашите клиенти, възможност за избор на различни модели и марки електрически скутери, покриващи широка гама от технически характеристики и ценови диапазон. Също така, предоставяме възможност на нашите клиенти не само да закупят своя електрически скутер от нашия сайт www.e-point.bg, но и да се докоснат на живо и тестват всички модели предлагани от компанията, в представителния ни магазин на адрес: бул. Св.Климент Охридски 39А.

2. Ние знаем, че нашите клиенти ценят качеството и иновациите!

На пазара съществуват компании, предлагащи електрически скутери с по-ниска цена, качество и характерстики не отговарящи на нуждите и потребностите на нашите клиенти. Поради тази причина си партнираме с водещи световни компании, на които сме ексклузивен вносител и дистрибутор за България, произвеждащи качествени и иновативни електрически превозни средства, и налагащи новите тенденции в електромобилността.

3. Ние знаем, че нашите клиенти имат нужда широка гама от допълнителни услуги!

Ето защо предлагаме, сервизни услуги и пакети, оригинални резервни части, отдаване под наем, на различни модели електрически скутери, спрямо специфичните потребности на клиента, различни форми на плащане и доставка, възможност за обратно изкупуване на използвания от вас скутер в случай на покупка на нов скутер от нас , безплатен тест на всички модели предлагани от компанията.

4. Ние, не искаме да бъдем просто компания предлагаща електрически скутери, като различна част от основната си дейност!

Ние сме компания, тясно специализирана и фокусирана в електромобилността и даваща решения в придвижването в градска среда. Само по този начин може да бъдем адекватни на промените в пазара, в индустрията и в предпочитанията на нашите клиенти, и да предложим ефективни и конкурентни решения за тях.

5. Ние не искаме да извършваме еднократни продажби!

Ние искаме да предлагаме стойност за нашите клиенти, изграждане и поддържане на дългосрочни отношения, съчетани с професионализъм и доверие.

Сравнение на продукти